Wat kun je van Codio verwachten?

Samen gaan we ervoor zorgen dat we onze klanten tevreden houden. Maar uiteindelijk doe je het natuurlijk om zelf blij van te worden. Daarom willen wij dat iedereen doet waar zij of hij goed in is. Door te doen waar we juist goed in zijn (je specialisme) zorgen we er gezamenlijk voor dat we onze diensten op hoog niveau kunnen leveren. Daar wordt iedereen weer vrolijker van!

Codio zorgt ervoor dat er een werkplek is en projecten zijn waar je aan kunt werken. Ook als je eigen projecten hebt kun je het kantoor van Codio gebruiken om je klanten te ontvangen en om te werken. Er zijn voldoende werkplekken waar je terecht kunt. Je kunt je laptop aansluiten op één van onze flexwerkplekken en direct beginnen!

Codio zorgt voor opdrachten

Codio zorgt ervoor dat jouw dienst gepromoot wordt. Dit doen we door voor elke dienst die wij als collectief aanbieden, één of meerdere pagina’s aan te maken en deze te promoten. Dit doen we door te adverteren in zoekmachines, social media en andere platformen. De opdrachten worden netjes verdeeld onder de specialisten van Codio. Door de opdrachten te verdelen proberen we iedereen van werk te voorzien. Door elke maand je beschikbaarheid op te geven voor de komende twee weken kunnen wij je inplannen.

Hebben we jouw dienst er nog niet tussen staan maar denk je dat het er heel goed tussen zou passen? Neem gewoon contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden. We staan open voor alles!

Wat vraagt Codio van jou?

Het is de bedoeling dat we met z’n allen beter worden en groeien. Helaas kunnen we het niet gratis aanbieden en moeten we iets terug vragen. Als Codio zijnde hanteren we een uurtarief van €90,- voor de werkzaamheden die we uitvoeren. Van deze €90,- houden wij €30,- in om de onkosten zoals huur, advertenties etc. te kunnen betalen. Het restant gaat naar jou (afhankelijk van je ervaring).

Helaas kunnen wij niet iedereen altijd van werk voorzien. Dat betekent dat wanneer je geen opdracht van Codio hebt of minder dan 16 uur per maand voor Codio werkt we een vergoeding moeten vragen. De vergoeding bedraagt €200,- per maand. De intentie is er om dit naar beneden te halen naar enkele tientjes per maand. Voor een gemiddelde kantoorruimte betaal je al gauw meer. Uiteraard is het de bedoeling dat we dit dubbel en dwars terug gaan verdienen en je krijgt er veel voor terug. Zie het als het huren van een kant-en-klaar ingerichte kantoorruimte met heel veel extra’s!

Alle voordelen van Codio nu en in de toekomst!

Wat krijg je nu al?

 • Opdrachten die we gezamenlijk kunnen oppakken
 • Promoten van je dienst (denk aan advertenties/sales)
 • Flex werkplek
 • Receptie
 • Professionele e-mail box van codio
 • Vergaderruimtes met videoschermen die je ook mag gebruiken om je eigen klanten te ontvangen.
 • Lunchruimte waar we gezamenlijk met zijn allen kunnen lunchen
 • Gezellige omgeving waar je met andere specialisten informatie kunt uitwisselen.
 • Glasvezel aansluiting
 • Pantry & een koffiebar met wat koude broodjes/hapjes

Wat komt er in de toekomst nog bij?

 • Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor de werkzaamheden die je bij Codio verricht
 • In overleg kunnen we je website vernieuwen
 • Per kwartaal een kennisdelingssessie waarin we per dienst de nieuwste trends volgen
 • Boekhouding/administratie
 • Cloud werkplekken zodat je overal kunt werken met de zelfde tools
 • Vergaderruimtes op nog meer locaties. Onze partners hebben ruimtes in Zwolle, Vaassen en Houten

Meld je aan

Meld je aan via onderstaand formulier. We nemen z.s.m. contact met je op om kennis te maken. Alles is vrijblijven en geheel transparant!

  Gratis vergaderruimte in Arnhem

  Codio probeert zo transparant mogelijk te zijn. Daarom proberen we onze kantoorruimte ook toegankelijk te maken voor ZZP-ers die nog geen lid zijn van Codio. Zo wordt het afspreken met klanten in een café verleden tijd en kun je kennis maken met Codio. Je bent welkom om ook gewoon eens een keer langs te komen en een dag bij ons te werken!

  De vergaderruimte is gratis te reserveren en alleen voor ZZP-ers. Om dit te kunnen handhaven moet je eenmalig een recente uittreksel van de KvK opsturen. Via onderstaande button kun je een vergaderruimte reserveren.

  Gratis vergaderruimte Arnhem