Samen staan we sterk

Codio is door een aantal specialisten opgezet die voorheen al samenwerkten maar voornamelijk individueel werkten. Door de krachten te bundelen kunnen we onze klanten beter te woord staan (complete projecten uitvoeren) en kunnen wij ons focussen op ons kennisgebied. Dit zorgt er ook voor dat wij onszelf verder kunnen ontwikkelen in onze specialisme en hoge kwaliteit kunnen garanderen. Zo hoeft een drukwerk designer geen website te designen en een back-end developer geen front-end werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast hoeft niet elke Codio specialist zich meer bezig te houden met acquisitie en administratie. Dit wordt door het collectief opgepakt. Zo hebben wij dus ook accountants en juristen als specialisten binnen Codio die de werkzaamheden van andere specialisten kunnen uitvoeren.

Full-service internet netwerk

De term "Full-service internet bureau" is een bekende term. Codio is een "Full-service internet netwerk". Het verschil zit in de mensen. Codio is geen bureau met vaste mensen die continu ingezet hoeven te worden waardoor je niet altijd de juiste mensen op de juiste plek hebt. Codio bestaat juist uit een netwerk van gedreven ondernemers. Wij nemen de verantwoordelijkheid en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Dit geeft ons de flexibiliteit van een ZZP'er en de kracht van een bedrijf.

Wij eigenen ons ieder project en willen van elk project een succes maken. Bij ons is het dus niet "u vraagt, wij draaien". Wij luisteren naar uw wens en denken graag met u mee vanuit het perspectief van de doelgroep. Zo zorgen we er samen voor dat uw wens daadwerkelijk naar wens wordt opgeleverd. Want elk project representeert ons. Daarom zult u bij ons altijd de hoogste kwaliteit en motivatie krijgen.

Word lid van het Codio netwerk

Word ook lid van het Codio netwerk en werk mee aan uitdagende opdrachten.Liever alleen een flex werkplek of gratis vergaderruimte in Arnhem? Ook daarvoor kun je bij Codio terecht.

Meer informatie