Boek een gratis vergaderruimte in Arnhem

Als ZZP’er heb je soms geen kantoorruimte nodig. Maar een vergaderruimte waar je klanten kunt ontvangen is wel ideaal! Daarom biedt Codio ZZP’ers de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gratis vergaderruimte in Arnhem. Waarom we dit aanbieden? Wij zijn een collectief van ZZP’ers en weten hoe het is als je geen klanten kunt ontvangen op locatie. Daarnaast is het een ideale kans om kennis te maken met jou en wie weet wordt je wel lid van het Codio collectief! Wij komen graag in contact met andere ZZP’ers zodat wij ons netwerk kunnen uitbreiden. Dus dat is een ideale win-winsituatie.

Reserveer je vergaderruimte

Wij verzoeken je de vergaderruimte ruim op tijd te reserveren. Reserveringen die te kort dag ingepland worden kunnen wij niet garanderen. Na je reservering nemen wij contact met je op om deze te bevestigen.

    Kort over Codio

    Codio is een collectief van ZZP’ers die samen sterker staan. Zo kunnen we grote projecten oppakken en op hoog niveau opleveren. Door de krachten te bundelen hoeven we niet allemaal apart tijd te besteden aan marketing, advertenties en acquisitie. Dit wordt door het collectief gedaan en iedereen heeft er voordeel bij.

    Lid worden