Dienst

WordPress website vanaf €699,-

WordPress is een zeer bekende Content Management Systeem (CMS). Met een CMS is het mogelijk om de content van je website te beheren. WordPress is gestart als een blogsysteem en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig CMS waar bedrijfs websites, applicaties en complete webshops mee gebouwd kunnen worden. Door de gebruiksvriendelijke interface van het CMS is het zeer makkelijk om een website te beheren voor iemand zonder technische kennis.

Dankzij WordPress kunnen wij websites aanbieden voor elk budget. Zo kun je voor enkele honderden euro’s een website laten maken. Dit is mogelijk doordat er kant en klare thema’s aangeschaft en geïnstalleerd kunnen worden. Dit bespaart ontwerp- en ontwikkelingskosten.

WordPress specialist

WordPress website

WordPress webshop

Mogelijkheden met WordPress

Voordeel van WordPress is dat je vrij snel en goedkoop een website kunt laten bouwen. Er zijn vrij veel programmeurs met basiskennis die een WordPress website kunnen bouwen. Echter wanneer het op maatwerk komt of complexer wordt heb je goede programmeurs nodig. Wij werken het liefst met maatwerk thema’s en kennen WordPress door en door. Maar ook simpele WordPress websites zetten we graag voor je op.

WordPress website V.a. €699,-

WordPress website

Dankzij WordPress kunnen wij websites aanbieden voor elk budget. Een WordPress website kan al snel opgezet worden voor een paar honderd euro. Dit is mogelijk doordat er kant en klare thema’s en plugins aangeschaft en geïnstalleerd kunnen worden. Dit bespaart ontwerp- en ontwikkelingskosten. Wil je liever een website dat uniek is en op maat voor jou is gemaakt? Ook daarin kunnen wij je voorzien. Wij kunnen een geheel nieuw website ontwerp voor je maken en dit omzetten naar een WordPress thema. Daarnaast kunnen wij maatwerk werkzaamheden uitvoeren om de website te voorzien van al je gewenste functionaliteiten.

WordPress webshop V.a. €999,-

WordPress webshop

Dankzij thema’s en plugins kan een WordPress website uitgebreid worden met nieuwe functionaliteiten. Een van deze plugins is WooCommerce. Met de WooCommerce plugin tover je gemakkelijk je WordPress website om in een volledige webshop met iDeal koppeling. Door de gebruiksvriendelijke CMS kun je gemakkelijk je producten en orders inzien en beheren. Alles gaat vrijwel automatisch en dankzij koppelingen met iDeal, boekhoudprogramma’s en pakketbezorgers kan je een groot deel automatiseren.

WordPress maatwerk Op aanvraag

WordPress maatwerk

Ondanks dat WordPress in de basis een blogsysteem is kunnen wij er veel meer mee. Naast websites hebben wij met WordPress verscheidene applicaties gemaakt. Denk aan complete facturatiesystemen,  CRM systemen en veel meer. Ook dragen we bij aan de WordPress community waarbij we plugins schrijven en beschikbaar stellen zoals een cookie wall, kozijn configurators en nog veel meer leuke dingen.

MP-Brows

Samen met MP-Brows hebben we een unieke kans gehad om te laten zien wat de potentie is van een ervaren PMU artiest i.c.m. een goede marketingbureau. We hebben al onze expertise kunnen inzetten in het opzetten van het bedrijf en het op de markt brengen hiervan. Daarnaast hebben wij alle bijkomende werkzaamheden zoals administratie en klantenbeheer mogen optimaliseren.

Bekijk case