Dienst

Ontwerpen van drukwerk tot interactieve websites

De 1e indruk van uw bedrijf is vaak uw huisstijl en website. Deze bepaalt in veel gevallen of iemand zaken met uw bedrijf wilt doen of niet. Wij kunnen een compleet huisstijl (drukwerk, website etc.) voor u realiseren waarmee u zeker een goede éérste indruk zult achterlaten bij uw potentiële klanten. Ook voor het vernieuwen van uw huisstijl en website kunt u bij ons terecht. Onze specialisten luisteren graag naar uw wensen.

Webdesign

Drukwerk

Logo ontwerp


Visitekaarten

Illustraties

UX / UI

Het ontwerpproces

Onze ontwerpen vind je in alle maten en overal. Zo mochten we voor nieuwe winkels complete huisstijlen maken, catalogussen mogen maken voor winkels, apps en websites ontwerpen voor kleine en grote bedrijven of zelfs hele animaties mogen illustreren. Onze specialisten ontwerpen met passie en komen telkens met iets nieuws en unieks. Bekijk hieronder een aantal van onze ontwerpen.


Stap 1

Bepalen van uw doelgroep

Het product dat we voor u moeten ontwerpen heeft een doel. Dit is waarschijnlijk al bekend bij u. U wilt waarschijnlijk een product, dienst of uw bedrijf onder de aandacht brengen. Het is belangrijk om te bepalen bij wie u dit onder de aandacht wilt brengen.Bij een jongere doelgroep moet het ontwerp bijvoorbeeld wat hipper zijn en bij bedrijven kan dat wat formeler zijn. Daarom gaan wij samen met u bepalen wie de doelgroep van het ontwerp is. Door de doelgroep vast te stellen kunnen wij een ontwerp richting kiezen.


Stap 2

Conceptkeuze

Het is belangrijk dat het ontwerp bij uw bedrijf past en u wilt natuurlijk ook kunnen kiezen uit een aantal opties.  Wij geven u graag een aantal opties. Daarom zullen wij minimaal twee concepten bedenken waar u uit kunt kiezen. Zodra de keuze is gemaakt zullen wij het concept verder uitwerken.


Stap 3

Presentatie

Waarschijnlijk kijkt u al een tijdje uit naar het ontwerp. De eerste indruk van een ontwerp is belangrijk en daarom krijgt u het ontwerp niet vaak te zien tijdens het ontwerpproces. Zodra wij klaar zijn presenteren wij de ontwerpen graag op een leuke manier. Daarvoor nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor of komen we bij u langs. Na deze stap heeft u waarschijnlijk nog wat feedback die wij zullen doornemen en verwerken zodat we tot een definitief ontwerp komen. Onze ontwerpen kunnen wij digitaal of bedrukt leveren.