Dienst

Communiceren door middel van audio, tekst en beeld.

Communiceren doen we op verschillende manier. We luisteren naar geluid, we verwerken beeld en lezen verhalen. Er zijn onderzoeken waarin wordt vermeld dat we maar een bepaald percentage onthouden van wat we lezen, horen en zien. Door deze communicatiemiddelen te combineren in een film zal je boodschap beter blijven hangen bij je doelgroep.

Een video bekijken is laagdrempeliger dan een hele lap tekst lezen. Daardoor zal een video ook een beter bereik hebben. Wij kunnen verschillende soorten video producties leveren zoals een bedrijfsfilm, promotievideo of een uitleganimatie. Onze specialisten helpen je hier graag mee verder.

Bedrijfsfilm

Promotievideo

Uitleganimatie

Het proces

Op basis van wat voor video er gemaakt zal worden zullen wij de juiste specialist bij het project betrekken. De specialist zal je het gehele traject uitleggen zodat je precies weet wat je te wachten staat en wat je opgeleverd krijgt. En als je tussendoor vragen hebt kun je de specialist gerust benaderen.


Stap 1

Intake

Op basis van wat voor video er gemaakt zal worden zullen wij de juiste specialist bij het project betrekken. De specialist zal je het gehele traject uitleggen zodat je precies weet wat je te wachten staat en wat je opgeleverd krijgt. De specialist zal je een aantal vragen stellen zoals wat is je boodschap, wie is je doelgroep, hoe lang mag de video duren etc.


Stap 2a

Storyboard

Op basis van de verkregen informatie tijdens de intake zal de specialist een storyboard maken. In de storyboard komen de scenario’s met een toelichting te staan. De stijl van de video zal bepaald worden en eventuele teksten, achtergrondmuziek en geluidseffecten zullen worden vermeld. Zo wordt direct al vastgelegd hoe de video of animatie er uit zal komen te zien. Dit voorkomt miscommunicatie en verrassingen. Als klant weet je wat je krijgt en de specialist weet wat hij moet maken. Ook kun je dankzij de storyboards feedback geven en eventueel nog wat bijsturen waar nodig.


Stap 2b

Filmen of animeren

Op basis van de keuze zal de specialist beginnen met het filmen of animeren. Ook combinaties zijn mogelijk. de filmopnames en animaties zullen verzameld worden en in één compilatie verwerkt worden. De geluidseffecten, achtergrondmuziek en eventuele voice-overs worden toegevoegd om er een compleet video van te maken.


Stap 3

Oplevering

Zodra alles goed afgestemd is zal de video opgeslagen worden in een formaat wat direct bekeken kan worden op alle apparaten. De video of het bestand wordt aan u gepresenteerd. U heeft dan nog de mogelijkheid om feedback te geven of verbetervoorstellen te doen. De specialist zal deze verwerken en de definitieve versie opleveren. Het opleveren kan op verschillende manieren. Wij kunnen de video voor u uploaden op YouTube, Vimeo of een ander platform. Ook kunnen we het simpelweg op een USB-stick zetten en aan u overhandigen. Als u dat wenst kunnen we u zelfs de bronbestanden geven zodat u zelf eventueel teksten kunt aanpassen als u een stukje tekst als bijv. het jaartal wilt wijzigen.