Met onze kennis helpen wij u graag verder

Doordat wij een breed netwerk van specialisten hebben kunnen we veel diensten leveren.
Zo kunnen we websites bouwen, Motion Graphics maken, drukwerk ontwerpen en nog veel meer.


Website & webshop

Websites maken wij met liefde en passie! Wij kijken naar uw vraag en die van uw doelgroep. Op basis van die vraag zullen wij een website ontwerpen en ontwikkelen die geoptimaliseerd is voor zoekmachines en conversie. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw website onder de motorkap vlekkeloos werkt zodat u met een gerust hart achterover kunt leunen.

Ontwerp

De 1e indruk van uw bedrijf is vaak uw huisstijl en website. Deze bepaald in veel gevallen of iemand zaken met uw bedrijf wilt doen of niet. Wij kunnen een compleet huisstijl (drukwerk, website etc.) voor u realiseren waarmee u zeker een goede 1e indruk zult achterlaten bij uw potentiële klanten. Ook voor het vernieuwen van uw huisstijl en website kunt u bij ons terecht. Onze specialisten luisteren graag naar uw wensen.

Marketing & strategie

Uw product of dienst is vast geweldig en heeft al wat bereik. Echter kan uw product of dienst uw doelgroep veel beter bereiken waardoor u meer producten verkoopt of opdrachten binnenhaalt. Onze specialisten kunnen u helpen met het promoten van uw product. Hiervoor kunnen zij een marketingplan opzetten voor een langere periode waarmee u geheid meer omzet gaat draaien! Wij kijken naar het gehele plaatje en kunnen ook verbeter voorstellen doen in uw bedrijfsvoering zoals het automatiseren van bepaalde processen.

Tekstschrijver

Teksten kunnen gecommuniceerd worden via verschillende middelen met uw doelgroep. Denk bijv. aan drukwerk, een website of een video. In het geval van een website moet de tekst geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Wanneer het gaat om teksten in animaties/video’s moeten deze kort en krachtig zijn. Daarom is het belangrijk dat een goede tekstschrijver uw teksten schrijft. Onze tekstschrijvers houden rekening met uw doelgroep en hanteren de juiste schrijfstijl per communicatiemiddel.

Motion graphic

U kunt op verschillende manieren uw diensten of producten onder de aandacht brengen bij uw doelgroep. Een van de middelen is een video animatie. U kunt communiceren met uw doelgroep d.m.v. geluid, beeld en tekst. Een groot deel van wat we horen, zien en lezen vergeten we al gauw. Maar wanneer we gebruik maken van alle drie de middelen komt de boodschap beter over. Daarom is een motion graphic ideaal om uw boodschap simpel, kort en krachtig over te brengen op een leuke manier bij uw doelgroep. Onze motion graphic specialisten helpen u hier graag mee verder.

SEO & SEA

Bovenaan getoond worden in Google kan op twee manieren: adverteren (SEA) of zoekmachine optimalisatie (SEO). Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google kunt u organisch hoger scoren in Google. Echter heeft u hier een plan en tijd voor nodig. Het hoger scoren in Google kan enkele maanden duren.

Denkt u eraan om te adverteren in zoekmachines? Dankzij de beschikbare tools kunnen onze SEA specialisten (Search Engine Advertising) doelgroepgericht adverteren en uw verkoop cijfers verbeteren. Onze specialisten zullen op basis van uw doelgroep een plan voor u opzetten en de advertentieplatformen voor u selecteren om te adverteren.

Onze specialisten houden maandelijks de SEO & SEA cijfers in de gaten en zullen deze periodiek optimaliseren op de trends. Voor uw advertenties kunt u zelf het maandelijkse advertentiebudget bepalen.